Ontdek de mogelijkheden van een kleine windturbine


Uw eigen windturbine voor duurzame energie

Bent u opzoek naar een manier om uw bedrijfspand, logistiek centrum of boerderij te verduurzamen? Dan is een windturbine de oplossing die bij u past. De 10 KW windturbine van DutchVentus genereert het hele jaar door duurzame energie op de plekken en momenten waarop andere bronnen het af laten weten. Dat maakt de wind een geschikte bron om uw energiebehoefte te vervullen. Wij helpen u om meer grip te krijgen op de duurzame energieopwekking van uw bedrijf. De DutchVentus windturbine is vooral geschikt voor logistieke centra met grote oppervlaktes, hoge (kantoor)gebouwen met te weinig ruimte voor zonnepanelen en boerderijen.

Maak uw duurzame energiemix compleet en lees meer over hoe de DutchVentus windturbine hieraan bijdraagt in uw situatie.


Voor wie is de DutchVentus windturbine?

Windturbine op een logistiek centrum
01

Logistieke centra

Een logistiek centrum is geschikt voor windturbines, dit komt door hun grote dakoppervlaktes en hoogte. Afhankelijk van de dakconstructie is het vaak mogelijk om meerdere windturbines te plaatsen waarmee de energieopwekking, ook in combinatie met zonnepanelen, geoptimaliseerd kan worden.

Lees meer
Windturbine op landbouw
02

Boerderijen

Een boerderij is een locatie die vaak uiterst geschikt is voor energieopwekking door middel van een windturbine. Tegenwoordig zijn er veel maatregelen waar een boerderij aan moet voldoen om haar klimaatdoelstellingen te halen. Een windturbine kan een agrarisch bedrijf helpen om zelfvoorzienend te zijn in haar energiebehoefte.

Lees meer
De windturbine in Diemen
03

Bedrijfsgebouwen

Door ruimtegebrek op het dak van bedrijfsgebouwen zijn er vaak geen zonnepanelen aanwezig. Een windturbine is de oplossing om alsnog duurzame energie op te wekken voor uw gebouw. Bovendien is het mogelijk om zichtbaarheid te geven aan uw duurzaamheid door middel van eigen kleur of logo op de windturbine.

Lees meer
De windturbine heeft geen slagwieken

10 kW

Diameter van 3,5 meter

3,5m diameter

Duurzame energie

Hoog rendement

Geen geluidsoverlast

Geen geluid

Het hele jaar duurzame energie

Zonnepanelen zijn een uitstekend middel om duurzaam energie op te wekken. Veel bedrijven maken gebruik van zonnepanelen, maar krijgen het hele jaar door niet voldoende stroom uit deze bron. Dit komt doordat de zon in Nederland onvoldoende schijnt in de wintermaanden en de zonnepanelen in de nacht geen energie kunnen opwekken. De DutchVentus windturbine wekt het hele jaar door duurzame energie, ook in de nacht. Doordat de windturbine complementair is aan zonnepanelen leveren ze samen het hele jaar door voldoende stroom tegen de laagste kosten. Benieuwd hoe de windturbine in uw energiemix past? Doe de windcheck en wij vertellen u alles over de mogelijkheden!

De optimale opbrengst van een windturbine en zonnepanelen

Wilt u weten wat de DutchVentus windturbine op uw locatie voor u kan betekenen?

Vraag dan de gratis windcheck aan en wij geven u inzicht in de mogelijkheden.

Vraag de gratis windcheck aan

    Locatie waar de windturbine moet komen te staan: