Vervoeren van de windturbines

Over DutchVentus

Iedereen Wind

DutchVentus staat voor een duurzamere toekomst en maakt met haar uniek vormgegeven windturbine kleinschalige energieopwekking dichtbij eindgebruikers mogelijk, zonder overlast voor de omgeving en op kosteneffectieve basis. DutchVentus is reeds jaren actief op het gebied van windturbine engineering en kent de markt goed.

Afhankelijk van uw situatie, of u nu uw kantoor, logistiek centrum of agrarisch bedrijf wilt verduurzamen, de experts van DutchVentus bekijken samen met u naar uw behoeften en oplossingen.

Windturbine in natuurgebied
Energietransitie

DutchVentus draagt bij aan de energietransitie door, complementair aan andere systemen, verduurzaming van gebouwen en bedrijfsvoering mogelijk te maken.

Windturbine aan de kust
Onze duurzame bijdrage

DutchVentus streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Met onze windturbines kunt u voorzien in uw eigen energie. U wordt daarmee onafhankelijker van de het stroomnet. Onze windturbines zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur van 25 jaar, wat resulteert in aanzienlijke energiekostenbesparingen en verminderde CO2-uitstoot.

Ons Team

Het team van DutchVentus staat voor u klaar.

Wouter-Jan
Wouter Jan HazewinkelPartner & COO
Berthil
Bertil SingerPartner & Sales Manager
Rolph
Rolph HaspersPartner